Asigurari Braila

Generali Asigurari

Asigurari Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asigurari Braila: Generali Asigurari.

  Istoria Grupului Generali in Romania incepe in anul 1835, odata cu infiintarea primei sucursale, in cel mai mare oras comercial romanesc al epocii, Braila, si avand, in principal, ca obiect de activitate, asigurarea marfurilor transportate. 
  La data de 19 martie 1897, tot la Braila, beneficiind si de capital romanesc, prin participarea Bancii Marmorosch Blank&Co., se infiinteaza Societatea Romana de Asigurari Generale. Aceasta a reusit, chiar de la inceput, in principal datorita puternicelor sale legaturi internationale, ca politele de transport emise sa fie agreate pentru prima data de bancile si institutiile din strainatate, avand acelasi regim cu marile societati de asigurare din Occident. 
  Dupa o pauza de 45 de ani, in anul 1993 Generali revine pe piata din Romania. Astfel, se infiinteaza societatea Generala Asigurari S.A., avand capital mixt italiano-roman, actionarii fiind Assicurazioni Generali (51%) si alte 4 companii romanesti, activitatea vizand in principal asigurarile generale. 

 In anul 1999, Generali Holding Vienna preia pachetul majoritar de actiuni, iar numele companiei devine GENERALI Asigurari. 
  In pofida mediului economic dificil, in numai doi ani compania, care vindea doar asigurari generale si cu preponderenta corporate, si-a completat portofoliul si cu asigurari de viata si s-a concentrat pe vanzarea de asigurari si pentru persoane fizice, lansand noi produse adaptate cerintelor clientilor sai, persoane fizice. 
  Incepand din 2001, odata cu largirea portofoliului prin incheierea de asigurari de viata, Generali acorda o atentie sporita clientilor sai persoane fizice si corporatii. in acest sens, au fost lansate noi produse din categoria asigurarilor de viata.
  In prezent, Generali Romania se situeaza in top 10 companii de asigurare dupa volumul de prime brute subscrise in 2013, pe locul 6 in topul asiguratorilor de viata si pe locul 9 in topul asiguratorilor non-viata, cu un volum de business de 439 milioane de lei si o cota de piata de 5,3%.
  Generali are cel mai echilibrat portfoliu de asigurari din intreaga piata, caracteristica ce defineste businessul sanatos al unei companii. Ponderea asigurarilor autor in total portofoliu este de 42%, urmata de asigurarile generale corporate cu 20%, asigurarile de viata cu 19%, asigurarile de locuinte cu 13%, asigurari de calatorie in straintate 3% si alte tipuri de asigurari.
  Generali este lider pe segmentul asigurarilor de calatorie in strainatate, dupa volumul de prime subscrise si lider pe asigurarile de daune la proprietati. Se situeaza pe locul 5 in topul asiguratorilor de property si in topul asiguratorilor de Casco. Compania este recunoscuta in intreaga piata pentru expertiza in domeniul asigurarilor, pentru calitatea serviciilor oferite clientilor sai si pentru plata rapida a despagubirilor.

Servicii

Asigurari persoane fizice

 • Auto
 • Locuinte
 • Sanatate
 • Vacante si calatorii
 • Viata
 • Raspundere Civila
 • Asigurari accidente

Asigurari persoane juridice

 • Beneficii angajati
 • Raspundere civila
 • Auto
 • IMM
 • Asigurari tehnice
 • Transport

Pensii
Cotatii online
Solutionare Daune

 

Program
Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
Sambata - Duminica: inchis

 

Galerie foto