Audit financiar Braila

LUPSA CONSULT AUDIT MANAGEMENT S.R.L.

Audit financiar Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Braila: LUPSA CONSULT AUDIT MANAGEMENT S.R.L..

  Societatea LUPȘA CONSULT AUDIT MANAGEMENT S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 sub numele initial de AUDIT & ACCOUNT S.R.L., de catre cei doi parteneri ai sai, respectiv de Lupsa Marinel si Lupsa Elena Cristina.
  Partenerii societatii au in acest moment peste 20 ani de experienta in domeniul financiar – contabil si fiscal, experienta dobandita prin prestarea serviciilor profesionale catre clienti si asistarea acestora cu ocazia a numeroase si variate controale fiscale, legale si manageriale.
  Societatea este specializata in servicii de audit (situatii financiare, statutar, intern, financiar, fiscal si pentru fonduri europene – structurale), contabilitate financiara, consultanta contabila si fiscala, precum si analiza financiara.
  Echipa noastra este formata din profesionisti iar integritatea acestora asigura incredere in rationamentul profesional urmat pentru evaluarea riscurilor in vederea exprimarii unei opinii finale pertinente si motivate.
  Profesionalismul, integritatea morala, experienta, flexibilitatea si toate cunostintele acumulate de profesionistii nostri permit societatii sa ofere servicii de cea mai buna calitate, informatii si solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii in derularea cu succes a afaceri lor.

Servicii

  • AUDIT FINANCIAR SI SERVICII CONEXE
  • AUDIT INTERN
  • SERVICII CONTABILE
  • CONSULTANTA FISCALA
  • SERVICII DE EVALUARE
  • REORGANIZARE SI INSOLVENTA

Galerie foto