Audit financiar Cluj Napoca

EUROCOUNT & AUDIT SRL

Audit financiar Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Cluj Napoca: EUROCOUNT & AUDIT SRL.

  Echipa noastra este alcatuita din specialisti temeinic pregatiti in domeniu (experti contabili, auditori financiari, consultanti fiscali), capabili sa presteze servicii personalizate, in functie de nevoile clientului si sa execute lucrari de calitate in conformitate cu standardele nationale si internationale in materie.
  Castigand o vasta experienta in domeniul financiar-contabil si fiscal, societatea inca de la constituire a inceput sa furnizeze clientilor sai servicii integrate, inclusiv servicii de analiza economico-financiara, consultanta in relatiile cu tertii institutionali, asistenta si consiliere contribuabil pe durata derularii inspectiilor si controalelor fiscale, consultanta in proceduri de gestiune si optimizare costuri, consultanta in intocmirea si urmarirea dosarelor de finantare/creditare si, nu in ultimul rand, managementul financiar-contabil.
  Echipa noastra este in permanenta la curent cu noutatile legislative, pe domeniile specifice activitatii desfasurate, oferind astfel clientilor posibilitatea de a se degreva de aceste activitati consumatoare de timp conferind mai mult timp in vederea desfasurarii activitatii proprii si realizarii propriilor obiective. Serviciile oferite de societatea noastra sunt indreptate exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului. Astfel, clientul dispune in mod curent de toate informatiile financiar-contabile, acestea fiind suportul deciziilor economice si financiare necesare in coordonarea activitatii unei societati.

Servicii

Audit financiar

  • Auditul situatiilor financiare
  • Audit intern
  • Due diligence
  • Certificarea situatiilor financiar contabile intermediare si anuale
  • Cenzorat

Galerie foto