Auditor energetic Alba Iulia

Audit Energetic Alba Iulia

Auditor energetic Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Alba Iulia: Audit Energetic Alba Iulia.

Certificare energetica

Certificarea energetica este obligatorie si atesta performanta energetica a unei cladiri! Aceasta este necesara prin lege (legea nr.372/2005) pentru cladirile care se construiesc, cat si pentru cladirile existente care sunt vandute, inchiriate sau ipotecate. 

Prin certificatul energetic, cumparatorul sau proprietarul este informat asupra:

  • consumului total anual specific de energie, exprimat in kWh/mp arie utila, respectiv prin consumul de caldura anual specific pentru incalzire, apa calda de consum si iluminat
  • eficienta energetica prin incadrarea acestuia intr-o clasa energetica (de la clasa A - eficienta energetica ridicata, la clasa G - eficienta energetica scazuta)


In plus, certificatul este insotit de recomandari de reducere a cheltuielilor privind consumurile de energie termica si electrica, prin adoptarea unor solutii tehnice pentru imbunatatirea performantei energetice a cladirii. Certificatul este valabil zece ani.

Alaturi de partenerii nostri, Simdor poate asigura intregul spectru de necesitati ai atestarii energetice:

  • Expertiza energetica
  • Diagnoza energetica
  • Auditul energetical cladirii
  • Analiza economica a rezultatelor auditului. Evidentierea costurilor pentru solutiile de reabilitare si/sau modernizare termo-energetica, in minim doua variante
  • Analiza confortului ambiental in interiorul cladirii
  • Raportul de expertiza energetica
  • Certificarea de performanta energetica

 

Angajament pentru eficienta energetica

Astazi resursele de care dispunem sunt din ce in ce mai limitate sau mai scumpe, plecand in primul rand de la bugetul propriu. Nimeni nu mai doreste si nu isi mai poate permite sa plateasca mai mult pentru a primi la fel sau mai putin.

Eficienta a devenit cuvantul de ordine! Din fericire ea este posibila pentru confortul termic. Noi tehnologii pentru incalzire si prepararea apei calde sunt disponibile consumatorilor – centrale cu condensare, pompe de caldura, panouri solare, echipamente pe baza de biomasa. Totul in industria noastra graviteaza in jurul valorificarii la maximum a combustibililor pentru rezultate maxime.

In plus, toate inovatiile tehnice sunt indreptate catre utilizarea acelor resurse regenerabile, care sunt nelimitate sau pot fi „reimprospatate”, precum soarele, pamantul, biomasa. Ce este si va fi disponibil din abundenta devine nota in care se dezvolta tehnologiile de confort.

Suntem in permanenta cuplati la inovatiile din domeniu si aderam total la tot ce inseamna resurse mai putine pentru rezultate mai mari – eficienta energetica si energia verde. Te invitam sa ne contactezi pentru a afla cum poti beneficia de noile castiguri tehnologice si astfel sa iei decizii inteligente pentru astazi si pentru viitor.

Galerie foto