Auditor energetic Barlad

Certificat Energetic Barlad

Auditor energetic Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Barlad: Certificat Energetic Barlad.

Echipa Certificat energetic Bârlad vine în sprijinul dumneavostră prin realizarea de certificate energetice în Bârlad și zonele adiacente (circa 100 km).
Conform legii 375/2005 în vigoare din anul 2013, pentru realizarea contractelor de vânzare/cumpărare sau închiriere devine obligatoriu certificatul energetic al imobilului ce face obiectul tranzacției, act ce deține un caracter informativ pentru proprietarul imobilului, evidenţiind viitorului proprietar parametrii energetici ai imobilului.

Documente necesare eliberarii cetificatului energetic:
- Actul de proprietate al imobilului;
- Schita / releveul Apartamentului (dacă există);

Apelând la serviciile noastre obțineți certificatul energetic într-un timp foarte scurt, respectiv în 24 sau cel mult 48 ore.
Echipa noastă dispune de auditori autorizați grad I.

Serviciile noastre sunt la un raport calitate preț foarte bun, de la 150 lei.

Audit Energetic

Auditul energetic este un proces amplu ce are ca principal scop obținerea cât mai exactă a datelor de consum al unui imobil în condiții normale de utilizare. Aceste date au un rol important în evidențierea costurilor de întreținere, astfel prețul de vânzare/cumpărare poate să crească sau să scadă în funcție de clasa în care este integrat imobilul.

Pentru realizarea auditului energetic de o calitate exemplară, specialiștii noștri atestați vor avea în vedere urmatoarele etape:

  • Analiza datelor de construcţii şi utilităţi
  • Sondajul condiţiilor reale de funcţionare
  • Selecţia şi aplicarea măsurilor de conservare a energiei
  • Estimarea unui eventual potenţial de economisire a energiei
  • Identificarea în mod special a nevoilor clientului

În finalul raportului de audit energetic sunt trecute concluziile si sugestiile specialiștilor noștri ce trebuie luate în considerare pentru eventualele lucrări de creștere a confortului termic, analizând toate datele obținute din masurarea și evaluarea imobilului dumneavoastră.

 

Galerie foto