Auditor energetic Bucuresti-Sector 2

Auditor energetic Sector 2

Auditor energetic Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Bucuresti-Sector 2: Auditor energetic Sector 2.

Experti in auditare si certificate energetice Bucuresti

Suntem o echipa dinamica si experimentata formata din specialisti in certificari energetice, consultanta si audit energetic, avand toate atestarile tehnico-profesionale necesare pentru a oferi un certificat / audit energetic valid si de o calitate ireprosabila.

De ce sa apelezi la serviciile noastre:

 1. Avem experienta de peste 11 ani si mii de certificate energetice eliberate.
 2. Oferim pe langa auditarea energetica si alte servicii de analiza experimentala si teoretica a calitatii mediului interior: protectia la zgomot, calitatea aerului, confortul termic, analiza confort vizual, etc.
 3. Folosim echipamente de ultima ora in realizarea certificatului energetic, masuratorile fiind facute cu ruleta laser, camera termoviziune TESTO , senzori - iar la fiecare certificat energetic putem oferi suplimentar si un raport de termografie ce permite identificarea zonelor prin care se pierde caldura + infilitratiile de aer.

 4. In Bucuresti si Ilfov putem furniza certificatul energetic in aceeasi zi in care facem masuratorile la adresa clientului (cel mult 24 de ore)
 5. Avem un program de lucru foarte flexibil, de la 9:00 pana la 19:00 de luni pana vineri, iar in cazuri exceptionale lucram si in weekend.
 6. Volumul mare de lucrari ne permite practicarea unor preturi reduse pentru certificatele energetice in contextul echiparii adecvate si gradului mare de specializare in domeniu
 7. Sistemul de plata este transparent, deoarece nu percepem niciun avans, plata este facuta integral la predarea certificatului energetic, pe baza de factura si chitanta.

Certificatul energetic

Certificatul energetic este un document tehnic care are caracter informativ si care atestaperformanta energetica a unei cladiri.

Conform legii 159/2013 ce modifica si completeaza legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, certificatul energetic este obligatoriu pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza.

Proprietarul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias o copie de pe certificat, astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze.

Performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire este exprimata prin urmatorii indicatori de performanta:

 1. clasa energetica (de la A - cel mai bine la G);
 2. consumul total specific de energie (exprimat in kWh/mp an);
 3. indicele de emisii echivalent de dioxid de carbon CO2.

Pasi pentru obtinerea certificatului energetic:

PASUL 1. Contactati-ne si va comunicam pretul certificatului energetic si stabilim ziua si ora cand putem veni la adresa ce urmeaza a fi auditata.

PASUL 2. Ne deplasam la adresa in aceeasi zi in Bucuresti sau Ilfov si efectuam pe loc analiza / masuratorile apartamentului sau cladirii. Nu percepem niciun avans, urmand ca plata sa o faceti cand va predam certificatul energetic.

PASUL 3. In maxim 24 ore de la data vizitei va furnizam certificatul energetic in format fizic dar si electronic (PDF)!

Ce implica procesul de auditare energetica?

Auditul energetic

Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.

Etapele unui audit energetic

Procesul de auditare energetica a unei cladiri se realizeaza in mai multe etape:

 • Evaluarea performantei energetice a cladirii reale care este supusa auditului energetic
 • Evaluarea performantei energetice a cladirii de referinta in conditii normale de utilizare
 • Identificarea masurilor de modernizare energetica si analiza eficientei economice a acestora.
 • Intocmirea raportului de audit energetic.

Echipa noastra are experienta necesara pentru a va furniza un audit energetic complet, inclusiv analiza tehnico-economica a diverselor sisteme care folosesc surse de energii regenerabile (ex. panouri solare termice, fotovoltaice, pompe de caldura geotermale, eoliene, bioamasa, cogenerare).

Avem responsabilitatea deplina pentru masuratorile/analizele necesare pentru a oferi un audit energetic valid si de o calitate ireprosabila, tocmai de aceea includem in tariful nostru raspunderea pentru lucrarile si documentele livrate, acestea fiind parafate si contrasemnate exclusiv de auditori energetici Cat. I.