Auditor energetic Bucuresti-Sector 4

Certificat Energetic

Auditor energetic Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Bucuresti-Sector 4: Certificat Energetic.

Certificat energetic

1_400_04Certificatul energetic este un document necesar in orice tranzactie de vanzare, cumparare sau inchiriere. Obigativitatea prezentarii lui a aparut datorita Legii 159/2013, in completarea Legii 372 din 2005. Aceasta lege mentioneaza ca pentru imobiele care se vand sau se inchiriaza, proprietarul, investitorul sau administraturul sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului, o copie a certificatului energetic, inaintea semnarii contractului de vanzare cumparare sau inchiriere.

Pret pentru certificat energetic

Avem o oferta pentru spatiile comerciale si cele birouri, incepand cu 1, pana la 6 lei pe metru patrat, pretul variind tinand cont de functie de suprafata imobilului. Preturile includ TVA si taxa de urgenta, in cazul in care este nevoie de elibearea certificatului energetic intr-un timp foarte scurt.

Acte necesare intocmirii unui certificat energetic

Procesul de obtinere a documentului de certificare energetica este rapid si fara complicatii pentru tine. Certificarea energetica a locuintei (implicit si certificatul energetic) se bazeaza pe informatii, constatari si dovezi reale.

Iata lista de documente necesare eliberarii certificatului energetic:

  • cadastrul imobilului pentru care urmeaza sa eliberam certificatul energetic.
  • adresa proprietatii respective.
  • informatii privind peretii exteriori, tamplaria exterioara, planseuri.
  • anul de constructie al imobilului care urmeaza sa fie certificat energetic.
  • destinatia (utilizarea) imobilului pentru care urmeaza sa se efectueaze auditul energetic (vanzarea lui, inchirierea sau receptia in momentul finalizarii constructiei).
  • La incheierea contractului de vanzare-cumparare proprietarul are obligatia de a transmite certificatul, in original, noului proprietar.

Portofoliu

In ultimul an, am eliberat peste 5.000 de certificate energetice, atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in alte orase importante din tara.

 

Galerie foto