Auditor energetic Bucuresti-Sector 5

Audit Energetic Sector 5

Auditor energetic Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Bucuresti-Sector 5: Audit Energetic Sector 5.

Certificat energetic

Aveti nevoie de un certificat energetic ieftin si eliberat rapid in maxim 24h?

Este obligatoriu sa detineti un certificat energeticpentru cladirile care se construiesc, se vand (chiar si prin programul prima casa sau credit bancar), se inchiriaza, sau sunt supuse unor renovari majore.

Echipa noastra este formata din doctori ingineri cu 18 ani de experienta in domeniul energetic, si dispunem de programe performante pentru calculul certificatelor energetice. Astfel termenul de eliberare este cuprins intre 4-24h de la data vizionarii imobilului dvs, in functie de complexitatea acestuia cat si de suprafata sa.

PRETURI CERTIFICAT ENERGETIC

Pretul unui certificat energetic este influentat de tipul cladirii pentru care se realizeaza cat si de complexitatea lucrarii. Mentionam ca preturile noastre sunt finale si ca nu mai exista alte taxe suplimentare care trebuie achitate de clientii nostri.

Pretul unui certificat energetic este impartit in functie de tipul imobilului astfel:

  • apartament 1 camera (garsoniera): 130 lei;
  • apartament 2 camere: 150 lei;
  • apartament 3 camere: 160 lei;
  • apartament 4 camere: 170 lei;
  • apartament 5 camere: 180 lei;
  • casa/vila, spatii comerciale sau alte destinatii: negociabil in functie de suprafata si complexitate.

NOU! Va putem trimite acasa certificatul energetic oriunde in Bucuresti sau in tara!

Putem sa va transmitem prin posta certificatul energetic la un cost de 10-15 lei in Bucuresti in functie de modul de plata, si 20 lei in afara capitalei, sau puteti sa-l ridicati de la sediul nostru fara nici un cost suplimentar.