Auditor energetic Constanta

Certificat energetic Constanta

Auditor energetic Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Constanta: Certificat energetic Constanta.

Certificat energetic ieftin si rapid in judetul Constanta

Daca te afli intr-una din situatiile de mai jos, ai ajuns exact unde trebuie:

 • Te afli in situatia de a efectua o TRANZACTIE IMOBILIARA?
 • Vrei sa CUMPERI sau sa INCHRIEZI un apartament sau o casa?
 • Esti proprietarul unui imobil si  doresti sa publici un ANUNT DE VANZARE sau INCHIRIERE a unui apartament, teren sau sau a unei case?

Nicio tranzactie de vanzare-cumparare, inchiriere sau receptionare a unei cladiri noi nu se va putea face in lipsa certificatului energetic, potrivit unui proiect de lege pentru modificarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor.

La incheierea contractului de vanzare-cumparare proprietarul are obligatia de a transmite certificatul, in original, noului proprietar. Pe site-ul nostru vei putea gasi tot ce va trebuie inainte sa porniti la drumul obtinerii certificatului energetic. Cele mai importante informatii sunt legate de:

 • pretul eliberarii unui certificat energetic
 • actele necesare efectuarii auditului energetic
 • pasii pe care trebuie sa-i urmati pana in momentul eliberarii

Actele necesare eliberarii certificatului energetic

Gasiti mai jos lista cu  documentele de care aveti nevoie pentru eliberarea certificatului energetic. Este bine ca sa tineti o evidenta clara a documentelor pentru a nu avea neplacerea ca printr-o neconcordanta a unei date sau a unui nume, sau mai rau, prin lipsa unui document, sa nu vi se poata elibera certificatul energetic dorit.

 1. plan(cadastru) apartament / casa / cladire pentru care doresti sa realizam certificatul energetic.
 2. adresa corecta si completa a proprietatii.
 3. detalii cu privire la peretii exteriori; planseul inferior; planseul superior; tipul de tamplarie exterioara.
 4. anul in care a fost executata cladirea/ apartamentul / casa pentru care se face certificatul energetic.
 5. destinatia cladirii / apartamentului / casei pentru care se face certificatul energetic (vanzare, inchiriere, receptie terminare lucrari casa).

Servicii

Servicii de audit energetic in Constanta

Ca domeniu principal de activitate, oferim servicii de auditare energetica de specialitate.
Eliberarea certficatelor se face, conform legii, de catre un auditor energetic atestat.

Odata cu introducerea legii 372/2005 (cea care impune certificatul energetic la categoria documentelor obligatorii atunci cand cineva se prezinta la un notar cu scopul de a incheia o inchiriere sau o vanzare-cumparare sau la receptia unei cladiri noi), activitatea noastra s-a intensificat puternic. Din acest motiv, acoperim principalele orase din Romania si avem birouri deschise in Bucuresti si Constanta.

In ultimele 12 luni, am eliberat peste 1200 certificate energetice intr-un timp record (in peste 90% din cazuri, timpul de eliberare a unui certificat energetic a fost sub doua zile lucratoare).

Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru orice intrebare legata de auditare, cat dureaza, documente care sunt necesare, pret, cadrul legal, precum intregul proces de auditare energetica.

Fie ca esti cumparator, fie ca doresti sa vinzi un imobil, pe langa obligativitatea legala, certificatul energetic iti este de un real folos: cu cat cladirea este mai bine construita si se bazeaza pe un consum de energie cat mai mic, implicit, clasa energetica este mai buna si toate acestea se reflecta atat in pretul imobilului, cat si in cheltuielile ulterioare de intretinere.

Principalele beneficii pe care le aveti dupa obtinerea certificatului energetic:

 • Certificatul Energetic asigura o transparenta suplimentara tranzactiei imobiliare in vreme ce o renovare rapida a proprietatii poate rezolva problemele directe legate de aspect , certificatul energetic va confirma calitatea constructiei in sine – in cazul in care este eliberat de un auditor integru, respectand normele in vigoare
 • In baza certificatului energetic puteti decide in cunostinta de cauza daca proprietatea pe care o doriti va corespunde necesitatilor (si bugetului) dumneavoastra;
 • Perspectiva este clara: diferenta dintre o cladire cu un grad de izolare termica ridicat si o cladire cu un grad de izolare termica redus poate avea un impact semnificativ asupra cumparatorului, dupa incheierea tranzactiei:
  • din punct de vedere al confortului – confort scazut sau necesitatea investitiilor suplimentare in infrastructura (lucrari de izolare termica ulterioare, termopan, modificri si investitii in sistemele de incalzire etc)
  • din punct de vedere al costurilor de intretinere lunara (pe tot parcursul anului) – consumuri ridicate de energie
  • din punct de vedere al impactului asupra mediului  (gradul de poluare)
 • Utilizand Certificatul Energetic va puteti diferentia, intr-o prima faza, de ofertele similare de pe piata care nu detin aceasta certificare
 • Puteti demonstra calitatea unei lucrari de renovare / reabilitare
 • Pretul de tranzactionare al  proprietatii poate creste, comparativ cu o proprietate similara  avand caracteristici energetice mai slabe
 • Costul total de detinere/utilizare a proprietaţii redus (TCO – Total Cost of Ownership). In cazul tranzacţiilor se poate prezenta un astfel de calcul, demonstrand reducerea facturii lunare cu energia in cazul in care au fost folosite sistemele performante de izolare termic .