Auditor energetic Deva

Auditor Energetic Deva

Auditor energetic Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Deva: Auditor Energetic Deva.

Auditor energetic autorizat construcţii sinsti alaţii, gradul I

Executaăm proiecte de audit energetic sau certificat energetic pentru orice tip de imobil (apartamente sau clădiri) in orasele DevaTimişoara sau pe raza judeţelor HunedoaraTimiş şi judeţele limitrofe.

Când si de ce avem nevoie de certificatul energetic ?

Certificatul de performanţă energetică este necesar la:

  • încheierea contractelor de vînzare-cumpărare, închiriere sau ipotecare, atât pentru clădirile care se construiesc, cât şi pentru clădirile existente;
  • întocmirea proiectelor pentru autorizaţie de construire;
  • derularea programului de reabilitare energetica a cladirilor vechi.

  Scopul final este de a permite potentialilor cumparatori si chiriasi sa compare in mod obiectiv performanta energetica a proprietatilor de pe piata. Certificatul este emis, indiferent de rezultat (bun sau rau), si va fi comunicat catre proprietar care il va pune la dispozitia potentialului cumparator sau chirias. Certificatul energetic va duce la determinarea mai corecta a pretului locuintei sau chiriei, in sensul ca, chiria sau pretul caselor cu o nota energetica mai mare va creste, intrucat sunt mai ieftin si usor de intretinut, in detrimentul celor cu o eficienta energetica redusa. Astfel, la cumparare/inchiriere, clientul (cumparator sau chirias) va decide daca va alege o cladire de clasa A, eficienta energetic sau o cladire de clasa D cu o eficienta mai redusa.