Auditor energetic Falticeni

Audit energetic Falticeni

Auditor energetic Falticeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Falticeni: Audit energetic Falticeni.

De ce sa apelezi la serviciile noastre! 

  • deoarece avem o experienta vasta (suntem ingineri cu vechime, cu multe lucrari si clienti multumiti in portofoliu);
  • avem cele mai mici preturi din zona Moldovei (pentru eliberarea certificatului este nevoie de maxim 48 de ore);
  • toata munca o efectuam noi fara nici o implicare din partea dumneavoastra. 

Servicii oferite promt, seriozitate maxima, preturi mici. Sunt foarte multumit de modul in care s-a efectuat auditul pentru cladirea mea.

Audit energetic

Auditul energetic al unei clădiri urmărește identificarea principalelor caracteristici termice și energetice ale construcției și ale instalațiilor aferente acesteia și stabilirea, din punct de vedere tehnic și economic a soluțiilor de reabilitare sau modernizare termică și energetică a construcției și a instalațiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obținute din activitatea de analiză termică și energetică a clădirii. 

Certificatul de performanță energetică al unei clădiri urmărește declararea și afișarea performanței energetice a clădirii, prezentată într-o formă sintetică unitară, cu detalierea principalelor caracteristici ale construcției și instalațiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termică și energetică.

Galerie foto