Auditor energetic Iasi

Certificat energetic Iasi

Auditor energetic Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Iasi: Certificat energetic Iasi.

 
Certificat Energetic Iasi

În orașul Iași și in imprejurimi, pentru orice tip de clădire sau apartament, echipa Certificat Energetic Iași emite în 24 de ore certificate de performanță energetică, documente care includ toate detaliile despre performanța energetică, consumul de energie, clasa energetică în care se încadrează imobilul, precum și recomandări privind îmbunătățirea parametrilor calculați. 

Ce este certificatul energetic?

Conform legii, reprezintă documentul care atestă performanța energetică a unei clădiri sau unități de clădire și care se eliberează conform metodologiei de calcul a performanței energetice. Începând cu 1 iulie 2013 este obligatoriu pentru toate tranzacțiile imobiliare – vânzare-cumpărare, închiriere sau recepția clădirilor nou construite. 

În momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare sau închiriere, dosarul de cadastru trebuie să conțină și certificatul enegetic. Acesta poate fi solicitat atât de notar, cât și de circa financiară unde se înregistrează tranzacția sau de banca unde contractați creditul.  
 

Apelând la noi, veți obține certificatul în decurs de 24-48 de ore, împreună cu factura și bonul fiscal. Documentul are o valabilitate de 10 ani de la data emiterii.