Auditor energetic Sighetu Marmatiei

Cepronef SA

Auditor energetic Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Sighetu Marmatiei: Cepronef SA.

CEPRONEF SA, prin experienta acumulata in decurs de peste 30 de ani de activitate, a elaborat proiecte inovatoare in toate domenile de activitate pe care si le-a asumat, care, in proportie covarsitoare, au fost puse in practica si s-au dovedit a fi viabile. Rezultatul a fost, pe de-o parte satisfactia clientului, iar pe de alta parte constructia de experienta si certificarea calitatii tehnico-ingineresti a specialistilor.

Principalele servicii oferite de CEPRONEF SA sunt proiectare, inginerie, consultanta si asistenta tehnica in domeniile industrie, mediu, energie, resurse, cu o focalizare inspre energii alternative. Ca promotor al unui “mediu curat”  CEPRONEF SA elaboreaza si promoveaza proiecte care au ca scop valorificarea surselor regenerabile de energie.

CEPRONEF SA detine urmatoarele certificari:

  • Certificat de inregistrare in Registrul National al elaboratorilor de studii pentru protectia mediului, la pozitia nr. 407/09.06.2011, pentru: Raport de Mediu, Raport privind Impactul asupra Mediului, Bilant de Mediu, Raport de Amplasament;
  • Certificat de atestare pentru elaborarea documentatiilor pentru obtinerea avizului/ autorizatiei de gospodarire a apelor, nr. 125/06.08.2013, MMSC;
  • Autorizatie de auditor energetic autorizat clasa II complex, nr. 55/23.02.2012, ANRE;
  • Certificat SMC conform SR EN ISO 9001:2008, nr. 572/20.05.2013, AEROQ SA Bucuresti;
  • Certificat SMM conform SR EN ISO 14001:2005, nr. 183 M/20.05.2013, AEROQ SA Bucuresti;
  • Certificat OHSAS conform SR OHSAS 18001:2008, nr. 373 S/20.05.2013, AEROQ SA Bucuresti.

Misiunea

Misiunea CEPRONEF este aceea de a oferi solutii viabile si aplicabile pentru identificarea si dezvoltarea de resurse si tehnologii noi, de implementare a celor mai bune tehnici disponibile pentru minimizarea impactului asupra mediului si de promovare a utilizarii resurselor energetice regenerabile.

Atuuri

  • Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integrare personala. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarui proiect.
  • Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide, prin mijloacele tehnologice de care dispunem.
  • Initiativa: chiar daca fiecare proiect este unic, noi gasim intotdeauna solutii personalizate, aplicabile si performante.

Echipa

CEPRONEF SA dispune de un colectiv de specialisti, echilibrat pe domenii de activitate, care participa in mod constant la diferite cursuri de specializare si perfectionare. Valorile echipei noastre sunt: profesionalism, incredere, dinamism, flexibilitate, transparenta, integritate si orientare spre clienti.

Galerie foto