Auditor energetic Slatina

Auditor Energetic Slatina

Auditor energetic Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Slatina: Auditor Energetic Slatina.

Aveti nevoie de certificate de performanta energetica sau doriti sa reabilitati o cladire si aveti nevoie de un raport de audit energetic?

Atunci ati ajuns unde trebuie:

Suntem o echipa de ingineri constructori cu vasta experienta in proiectarea si executia constructiilor de orice fel.
 
Inginerii nostrii sunt atestati Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice ca auditori energetici pentru cladiri - grad profesional I si II, specialitatea - constructii si instalatii (AEci).
 
In cazul unei tranzactii imobiliare (cladire/apartament) este absolut necesar sa existe certificatul de performanta energetica pentru ca actul notarial sa fie valabil.
 
In cazul in care doriti sa reabilitati o cladire, va recomandam sa apelati la noi pentru a realiza un raport de audit energetic, care va reliefa consumul specific de energie actual, va cuprinde propuneri de solutii de reabilitare si va indica timpul de amortizare a investitiei de reabilitare datorita scaderii consumului de energie si implicit a costurilor pentru fiecare solutie de reabilitare in parte.
 
Orarul in care va punem la dispozitie serviciile noastre este de luni pana vineri intre orele 6-24, iar sambata si duminica intre orele 8-23.
 
Apelati cu incredere la echipa noastra de profesionisti si veti avea certificat energetic in maxim 24 de ore.

Servicii

Echipa noastra de auditori energetici atestati va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

1. Certificare energetica a cladirii

Certificatul de performanta energetica al unei cladiri urmareste declararea si afisarea performantei energetice a cladirii, prezentata intr-o forma sintetica unitara, cu detalierea principalelor caracteristici ale constructiei si instalatiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termica si energetica.

2. Auditare energetica a cladirii

Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.

Elaborarea certificatului de performanta energetica al unei cladiri presupune parcurgerea urmatoarelor etape:

  • Evaluarea performantei energetice a cladirii in conditii normale de utilizare, pe baza caracteristicilor reale ale sistemului constructie - instalatii aferente (incalzire, preparare / furnizare a apei calde de consum, ventilare si climatizare, iluminat artificial).
  • Definirea cladirii de referinta atasata cladirii reale si evaluarea performantei energetice a acesteia, incadrarea in clase de performanta energetica si de mediu a cladirii.
  • Notarea din punct de vedere energetic a cladirii, intocmirea certificatului de performanta energetica al cladirii.

 

Realizarea auditului energetic al unei cladiri presupune parcurgerea a trei etape:

  • Evaluarea performantei energetice a cladirii in conditii normale de utilizare, pe baza caracteristicilor reale ale sistemului constructie - instalatii aferente (incalzire, apa calda de consum, ventilare, climatizare, iluminat ).
  • Identificarea masurilor de modernizare energetica si analiza eficientei economice a acestora.
  • Intocmirea raportului de audit energetic.

Pentru a va intocmi certificatul energetic sunt necesare si utile (NU OBLIGATORII) urmatoarele documente:

  • Copie carte de identitate proprietar
  • Copie cadastru si extras carte funciara
  • Proiectul tehnic / DTAC

Aceste documente NU SUNT OBLIGATORII, in lispa lor, auditorul energetic va intocmi certificatul de performanta energetica doar pe baza datelor obtinute in urma deplasarii la dumneavoastra.