Auditor energetic Timisoara

Audit Energetic Timisoara

Auditor energetic Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Timisoara: Audit Energetic Timisoara.

Auditul energetic al unei cladiri este o analiza de specialitate complexa ce urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic, a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica, pe baza rezultatelor obtinute din operatiunea de scanare termica si energetica a imobilului.

Certificatul energetic al unei cladiri urmareste declararea si afisarea performantei energetice a constructiei, prezentata intr-o forma sintetica unitara. Auditul energetic vine sa detalieze principalele caracteristici ale imobilului si instalatiilor aferente acestuia, rezultate din scanarea termica si analiza energetica.

certificat energetic

PASUL 1: HAI SĂ VORBIM!

Tot ce trebuie să faci, este să ne ne suni. Îți vom explica pașii simpli de urmat pentru obținerea, rapid și ieftin, a unui certificat energetic pentru casa ori clădirea ta. Nu ești din timișoara? Nici o problemă: oferim servicii de certificari termice și în județele Arad și Caraș-Severin.

 

 

 

Certificat-energeticPASUL 2: NE ÎNTÂLNIM!

După ce am stabilit telefonic o zi și o oră la care puteți fi acasă, un inginer atestat în evaluarea termica a clădirilor vine la adresă. Își face treaba repede și exact: este echipat cu un termovizor termic performant. Echipamentele de termoviziune care efectueaza scanarea termica sunt cele mai eficiente!

 

 

 

ULTIMUL PAS: PRIMEȘTI CERTIFICATUL!

Dar nu numai! Pe lângă actul propriu-zis, mai primești recomandări prin care îți poți crește eficiența termică a clădirii scanate. Vânzare sau închiriere imobil? În oricare dintre aceste situații, recomandările specialiștilor noștri vor fi foarte utile!