Auditor energetic Timisoara

Four Media SRL

Auditor energetic Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Timisoara: Four Media SRL.

Auditul energetic al unei cladiri este o analiza de specialitate complexa ce urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic, a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica, pe baza rezultatelor obtinute din operatiunea de scanare termica si energetica a imobilului.

Certificatul energetic al unei cladiri urmareste declararea si afisarea performantei energetice a constructiei, prezentata intr-o forma sintetica unitara. Auditul energetic vine sa detalieze principalele caracteristici ale imobilului si instalatiilor aferente acestuia, rezultate din scanarea termica si analiza energetica.

Auditorii Four Media SRL, toti doctori ingineri, atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare la nr. de telefon 0747.095.260.

certificat energetic

PASUL 1: HAI SĂ VORBIM!

Tot ce trebuie să faci, este să ne ne suni. Îți vom explica pașii simpli de urmat pentru obținerea, rapid și ieftin, a unui certificat energetic pentru casa ori clădirea ta. Nu ești din timișoara? Nici o problemă: oferim servicii de certificari termice și în județele Arad și Caraș-Severin.

 

 

 

Certificat-energeticPASUL 2: NE ÎNTÂLNIM!

După ce am stabilit telefonic o zi și o oră la care puteți fi acasă, un inginer atestat în evaluarea termica a clădirilor vine la adresă. Își face treaba repede și exact: este echipat cu un termovizor termic performant. Echipamentele de termoviziune care efectueaza scanarea termica sunt cele mai eficiente!

 

 

 

ULTIMUL PAS: PRIMEȘTI CERTIFICATUL!

Dar nu numai! Pe lângă actul propriu-zis, mai primești recomandări prin care îți poți crește eficiența termică a clădirii scanate. Vânzare sau închiriere imobil? În oricare dintre aceste situații, recomandările specialiștilor noștri vor fi foarte utile!

 

Galerie foto