Auditor energetic Vaslui

Certificat Energetic Vaslui

Auditor energetic Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Vaslui: Certificat Energetic Vaslui.

Echipa certificat energetic Vaslui sta la dispoziția dumneavoastră pentru realizarea și eliberarea certificatelor ce atestă performanțele energetice ale oricărui imobil, într-un timp extrem de scurt și la un preț foarte avantajos. 

  • Măsurătorile efectuate la destinație durează aproximativ 30 de minute, urmând ca datele obținute să fie procesate iar documentul eliberat în 24/48 ore.

Certificatul energetic are o valabilitate de 10 ani de la data eliberării.

Audit Energetic

Auditul energetic reprezintă un serviciu ce are ca scop evaluarea de către o persoană autorizată a pontenţialului termic pe care un imobil îl are, cu ajutorul echipamentelor profesionale. Acesta include un raport scris în care sunt trecute atât cosumul de energie cât și cel de combustibil necesar imobilului pentru încălzire în condiţii normale. Auditul evaluează de asemenea eficienţa de funcţionare a echipamentelor de ventilaţie, aer condiţionat precum și funcţionalitatea termostatului.

În vederea realizării planului de audit energetic intervin o serie de soluţii benefice:

  • Analiza datelor de construcţii şi utilităţi
  • Sondajul condiţiilor reale de funcţionare
  • Selecţia şi aplicarea măsurilor de conservare a energiei
  • Estimarea unui eventual potenţial de economisire a energiei
  • Identificarea în mod special a nevoilor clientului 

Auditul energetic prevede ca la finalul raportului să fie trecute evetualele sugestii și concluzii după analizarea tuturor datelor.