Avocat Bistrita

Cabinet de Avocat - Ureche Lazar-Ciprian

Avocat Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Bistrita: Cabinet de Avocat - Ureche Lazar-Ciprian.

  Riguros si echilibrat, dar in egala masura creativ si pragmatic, construiesc inca de la inceput o relatie cu clientii mei bazata pe incredere si sinceritate, astfel incat strategiile de lucru abordate sa fie cele mai eficace, de natura a obtine rezultatele dorite, respectiv protejarea / conservarea drepturilor si intereselor legitime ale justitiabilului aflat in impas.
  Dinamismul, seriozitatea, promptitudinea, dedicatia, capacitatea de a se organiza si buna pregatire teoretica si practica imi caracterizeaza activitatea profesionala, considerand ca toate aceste atuuri se vor reflecta in sentintele judecatoresti obtinute pentru dumneavoastra.
  Titularul cabinetului de avocat Ureche Lazar-Ciprian este absolvent cu rezultate meritorii al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, sectia Drept Comunitar, promotia 2009. In egala masura, in anul 2010, a absolvit cursurile masteratului Drept privat comparat cu predare in limba franceza din cadrul aceleiasi universitati. Cunoscator al limbilor franceza, engleza si spaniola, detine Certificat de Franceza juridica (Francais juridique) eliberat de Camera de Industrie si Comert din Paris, Franta. Este membru al Baroului Bistrita-Nasaud din anul 2011. Complementar cu activitatea profesionala, este corespondent al unor publicatii juridice de talie nationala, care au ca obiect, in principal, chestiuni controversate aparute odata cu intrarea in vigoare a noilor reglementari (2011 - Noul Cod Civil, 2013 - Noul cod de procedura civila, 2014 - Noul Cod Penal si Noul Cod de procedura penala).
  A urmat la Cluj-Napoca, in perioada 15-16 aprilie 2016, cursul de perfectionare/calificare pentru ocupatia „FORMATOR” organizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari in parteneriat cu S.C.„Structural Euro Fond & Training” S.R.L. Bucuresti.

Servicii

  • Drept civil (inclusiv dreptul familiei si drept comercial)
  • Drept penal
  • Contencios administrativ si fiscal
  • Drept contravenĊ£ional
  • Dreptul muncii
  • Recuperari creante

Galerie foto