Avocat Brasov

Cabinetul de Avocat Ovidiu Vaduva

Avocat Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Brasov: Cabinetul de Avocat Ovidiu Vaduva.

  Ovidiu Vaduva este membru in Baroul Brasov din anul 2002, iar incepand din anul 2004 activeaza ca si avocat titular in cadrul Cabinetului de Avocat Ovidiu Vaduva.
  Fiind dedicat profesiei, a obtinut rezultate relevante in aproape toate domeniile dreptului, dar mai ales in domeniul dreptului penal si dreptului familiei.
  Cabinetul de Avocat Ovidiu Vaduva colaboreaza cu experti din toate sferele conexe dreptului, in situatia unor cazuri care reclama acest lucru.
  Prin prisma experientei de 12 ani ca si avocat pledant in peste 2000 de cauze, din aproape toate domeniile dreptului, avand competenta de a pleda in fata tuturor instantelor din Romania, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va poate asigura ca veti beneficia de servicii juridice de calitate, in concordanta cu cele mai inalte standarde.
  In definitiv, avocatura este o chestiune de loialitate, in primul rand fata de client, dar si fata de principiile care guverneaza aceasta profesie.

Servicii

  • Drept Penal
  • Drept Civil
  • Dreptul Familiei
  • Drept Administrativ
  • Dreptul Proprietatii Intelectuale

Galerie foto