Cadastru geodezie Tulcea

Cadastru si Topografie Tulcea

Cadastru geodezie Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru geodezie Tulcea: Cadastru si Topografie Tulcea.

  Compania noastra, Geo Topo S.R.L., este infiintata in 1994 si reprezinta una dintre cele mai puternice firme in domeniul geodeziei, topografiei, cadastrului , autorizata sa realizeze si sa verifice lucrari de specialitate in domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei Clasa I, conform regulamentului aprobat prin Ordinul nr. 107/2010, emis de Ministerul Administratiei si Internelor – Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, pentru aprobarea Regulamentului privind autorizarea sau recunoasterea autorizarii persoanelor fizice si juridice.
  Companie certificata ISO 9001:2008, 14001:2004, 18001:2007, 27001:2005, conform standardelor in vigoare de calitate si management-ul lucrarilor.
Sediul societatii este in Municipiul Tulcea, iar in Bucuresti societatea are deschis un punct de lucru care functioneaza din anul 2005.

Servicii

  Geodezia este disciplina care se ocupa cu masurarea si reprezentarea pamantului, inclusiv a campului sau gravific intr-un spatiu tridimensional in functie de timp si reprezentarea acestora sub forma de harti. Masuratorile geodezice se executa pe suprafete mari, unde trebuie tinut cont de curbura Pamantului.
  Scopul geodeziei: determinarea pozitiei unor puncte/obiecte, pozitie care este data printr-un set de coordonate.
  GEO TOPO vine in ajutorul dumneavoastra cu urmatoarele servicii in domeniul geodeziei:

  • Crearea retelelor geodezice locale cu ajutorul sistemului global de pozitionare GPS (Global Positioning System);
  • Indesiri sau extinderi de retele geodezice locale
  • Transcalcul coordonate (B,L,h)_ETRS89 – (x,y,H_MN)_Stereo70_Sistem Krasovski42
  • Pozitionare Imobile in Google Earth

Galerie foto