Contabil Bistrita

SC Eco Audit SRL

Contabil Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabil Bistrita: SC Eco Audit SRL.

Firma de contabilitate SC ECO AUDIT SRL, Bistrita, a luat fiinta in anul 2006 din dorinta unor tineri entuziasti de a oferi companiilor servicii profesioniste de contabilitate (analiza contabila, evidenta contabila si consultanta fiscala), salarizare si resurse umane.

La noi beneficiati de servicii contabile oferite de tineri profesionisti calificati, absolventi ai facultatii de stiinte economice si master in marketing, audit, expertiza contabila si administrarea afacerii, cu o experienta de peste 10 ani dedicati meseriei lor, consecvent orientati spre succesul clientilor.

Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.

ECO AUDIT este o firma de contabilitate reprezentativa din orasul Bistrita, capabila sa va ajute in medierea relatiilor cu institutiile statului, astfel incat compania dumneavoastra sa aiba cea mai buna imagine.

Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin profesionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Seriozitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra.

Servicii

Principalele servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt:

  • Infiintare societati comerciale
  • Consultanta fiscala
  • Servicii de contabilitate primara
  • Servicii de contabilitate financiara si de gestiune
  • Expertiza contabila
  • Refacere contabilitate
  • Servicii salarizare, resurse umane
  • Analiza financiara

Galerie foto