Evaluator de risc Cluj Napoca

SC RISCPROTCONS SRL

Evaluator de risc Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator de risc Cluj Napoca: SC RISCPROTCONS SRL.

  SC RISCPROTCONS SRL efectueaza analize de risc la securitate fizica prin evaluatori atestati profesional inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.
  Evaluarea de risc la securitatea fizica este definita ca un audit efectuat de un evaluator calificat in vederea determinarii gradului de risc la securitatea fizica la care este supusa unitatea si eficienta masurilor de securitate implementate.
  Daca procedurile si masurile deja existente in locatie nu asigura securitatea obiectivelor, bunurilor si valorilor in normele prevazute de lege, evaluatorul de risc va oferi consultanta si va determina ce masuri sunt indicate pentru a elimina factorii de risc.
  Evaluatorul se va asigura de eliminarea factorilor de risc prin implementarea unor masuri realiste, economice si eficiente.
  Personalul nostru este calificat si instruit astfel ca informatiile furnizate vor intra sub incidenta politicii de confidentialitate , parte integranta in contractul de furnizare de servicii.
  Va asiguram de intregul nostru profesionalism bazat pe documentarea minutioasa a analizelor, consultarea permanenta cu beneficiarul , colaborarea cu organele de politie competente in domeniu si parteneriatul cu firme de prestigiu in prestarea serviciilor de securitate.
  Oferta noastra financiara este una personalizata in functie de caracteristicile fiecarei unitati astfel incat sa ramanem la cote competitive si solutionare optima.

Servicii

Procesul de evaluare se identifica cu pasii din raportul de evaluare si tratare a riscurilor la securitate fizica:

 • nominalizarea unitatii, obiectul de activitate al acesteia si scopul evaluarii;
 • amplasarea geografica a unitatii, vecinatati, cai de acces, alti factori externi cu impact asupra activitatii unitatii (fotografiere si masuratori topografice);
 • analizarea cadrulului organizational intern, politici si responsabilitati privind securitatea fizica a unitatii beneficiare;
 • identificarea surselor de risc la securitatea fizica, a zonelor de impact, precum si consecintele asupra persoanelor si activitatii;
 • analizarea riscurilor identificate si estimarea riscurilor la securitatea fizica;
 • stabilirea cerintelor, masurilor si mecanismelor de securitate pentru fiecare unitate in parte;
 • estimarea costurilor de securitate, in functie de masurile de securitate propuse si nivelul de risc asumat;
 • prezentarea concluziilor raportului, in care se propun una sau mai multe optiuni de tratare a riscurilor de securitate fizica.

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

 • Evaluare de risc la securitate fizica
 • Consultanta in domeniul securitatii fizice
 • Audit locatie in vederea stabilirii nivelului de risc + prezentare raport de evaluare

 

Galerie foto