Recuperari creante Cluj Napoca

Trust Trading

Recuperari creante Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperari creante Cluj Napoca: Trust Trading.

  Trust Trading este o firma romaneasca, condusa de persoane cu experienta extensiva in industria financiar-bancara locala, colectari si administrare de creante pe plan intern si european, infiintare si administrare firme, ale caror cunostiinte si abilitati sunt puse astfel in serviciul dumneavoastra.
  Misiunea noastra este cresterea gradului de predictibilitate si planificabilitate a afacerii clientilor nostri prin servicii referitoare la creditul comercial (recuperare creante, administrare lista neagra parteneri), organizarea activitatii firmei (infiintare firme, consultanta si asistenta administrare firme, modificare si radieri firme, consultanta pentru afaceri).
Valorile noastre:

  • Perseverenta
  • Transparenta
  • Performanta
  • Inovatie
  • Loialitate

  Promovam un mediu de afaceri sanatos si planificabil in care cu totii ne onoram facturile si suntem constienti de importanta increderii pe care ne-o construim, decizie cu decizie, in ochii partenerilor de afaceri: clienti, furnizori, angajati, etc.. Si cum, de multe ori, suprapunerea activitatii proprii pe cerintele de natura legislativa si administrativa este o povara grea de purtat fara asistenta de specialitate, va oferim serviciile aferente administrarii firmei dumneavoastra, tot ce inseamna acest lucru, mai putin activitatea de baza, adica cea aducatoare de profit.

Servicii

  Recuperare creante presupune acoperirea intregii game a pasilor de urmat pentru recuperarea creantelor dumneavoastra, de la concilierea cu debitorul pana la obtinerea sentintelor judecatoresti si executia silita.
  Noi ne ocupam cu recuperarea oricarui tip de creanta/debit/datorie pe care o aveti restanta. Din momentul in care initiem procesul de recuperare vom efectua toti pasii necesari, atat in faza amiabila (notificari, telefoane, concilieri directe), cat si in faza juridica a recuperarii creantei (actiune in instanta, relatia cu executorii judecatoresti, etc.) Iar dumneavoastra ne platiti doar daca recuperam creanta, in rest neplatind decat spezele postale si taxele judiciare.

Galerie foto