Traducator Bucuresti-Sector 2

METAFRASIS SRL - Birou de Traduceri Autorizate

Traducator Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Traducator Bucuresti-Sector 2: METAFRASIS SRL - Birou de Traduceri Autorizate.

   Firma Metafrasis s-a infiintat in 2005 in Bucuresti, avand ca obiectiv furnizarea de traduceri profesionale din majoritatea limbilor europene. Bazandu-ne pe trei coordonate principale (respectarea stricta a termenelor impuse de clienti, calitate si confidentialitate) am devenit in scurt timp partenerul de incredere al multor companii nationale si multinationale.
   Utilizand cele mai recente unelte software pentru eficientizarea procesului de traducere (memorii de traducere, glosare de termeni) am reusit sa reducem cu mult timpul de efectuare a traducerii si costurile in beneficiul clientului.
  Dorim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu clientul si de aceea promovam preturi corecte, in functie de efortul depus.
  Incercam in permanenta sa ne imbunatatim serviciile si sa venim in intampinarea dorintelor clientilor prin flexibilitate, profesionalism si tarife competitive.

Servicii

   Traducatorii nostri profesionisti, autorizati de Ministerul Justitiei, multi dintre ei avand limba tinta a traducerii ca limba materna sau stagiu de pregatire la universitatile din tara respective acopera traduceri din si in urmatoarele limbi:

  • Engleza, greaca, germana, franceza, spaniola, portugheza, olandeza, suedeza, ceha, slovaca, bulgara, maghiara, turca, araba, chineza, japoneza, rusa, ucraineana.

   Oferim servicii lingvistice complete adresate atat companiilor multinationale, cat si institutiilor publice, firmelor cu capital romanesc si persoanelor fizice: traduceri dintr-o gama larga de domenii si combinatii lingvistice (autorizate si legalizate notarial), subtitrari, localizare software, corectari, DTP.

Galerie foto