Traducator Constanta

Unitrad - Traduceri Autorizate

Traducator Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Traducator Constanta: Unitrad - Traduceri Autorizate.

   Intentia biroului de traduceri Unitrad nu este de a ingrosa randurile ofertei de pe piata traducerilor. Inca de la infiintare, obiectivul nostru a fost furnizarea de servicii de traduceri de prima clasa clientilor nostri, cu scopul de a uni culturi diferite si de a incuraja necesitatea in continua crestere de integrare, internationalizare si globalizare.
   Echipa biroului de traduceri Unitrad este alcatuita din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati si cu experienta in diferite domenii de activitate, garantand servicii de traduceri de calitate, la timp si la preturi competitive.
   Profesionistii biroului Unitrad vin in intampinarea acestor nevoi ale clientilor cu entuziasmul specific celor care activeaza exact in domeniul care le place, pentru a-si etala standardele inalte de profesionalism si pentru a garanta confidentialitatea in fiecare aspect al serviciilor de traduceri pe care le oferim.

Servicii

   Avand mereu in minte nevoile si exigentele clientilor nostri, biroul de traduceri Unitrad ofera servicii de traduceri autorizate si de specialiate, acoperind o arie vasta si diversificata de domenii. Astfel, serviciile noastre includ:

  • traduceri legalizate in Constanta pentru toate tipurile de documente tipizate – diplome de studii, adeverinte, caziere judiciare, caziere fiscale, documente de identitate, permise de conducere, carti de identitate, certificate de nastere, etc.
  • traduceri tehnice pentru documente precum – manuale tehnice, instructiuni tehnice, caiete de sarcini, etc.
  • traduceri economice si financiare – situatii financiare, bilanturi contabile, rapoarte de audit, rapoarte financiar-contabile, etc.
  • traduceri legale – contracte, citatii, declaratii, etc.
  • traduceri medicale – adeverinte medicale, rapoarte medicale, bilete internare-externare, buletine de analize medicale, articole medicale, etc.

   Obiectivul biroului de traduceri Unitrad este de a oferi acel putin extra in materie de profesionalism si expertiza, pentru traduceri autorizate in si din limba engleza, limba franceza, limba italiana si limba spaniola.

Galerie foto