Traducator Oltenita

ADLI GROUP Consulting SRL

Traducator Oltenita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Traducator Oltenita: ADLI GROUP Consulting SRL.

   O traducere presupune un efort mult mai mare decat simpla interpretare a unor cuvinte din limba sursa. Ea inseamna contextualizare si alegerea termenului potrivit, cunostinte solide de gramatica si corectitudine, o punctuatie corecta pentru a nu lasa loc interpretarilor, cunostinte de specialitate, experienta si corectarea temeinica a textului.
   Traducatorii si interpretii firmei noastre, absolventi ai facultatilor de limbi straine si autorizati de Ministerul Justitiei, sunt profesionisti cu inalta calificare si aptitudini terminologice corespunzatoare domeniului de activitate.
   Experienta acumulata ii ajuta sa gaseasca solutii la cele mai diferite situatii lingvistice si sa transpuna cat mai fidel in limba target documentul tradus, avand contextul cultural diferit.
   Echipa noastra de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei sunt profesionisti cu inalta calificare si aptitudini terminologice corespunzatoare domeniului de activitate.

Parteneri

Servicii profesioniste oferite de Adli Group Consulting:

  • SERVICII TRADUCERI SI INTERPRETARIAT
  • SERVICII DE APOSTILARE SI SUPRALEGALIZARE INCLUSIV VIZARE DOCUMENTE CONSULATE
  • SERVICII REGISTRUL COMERTULUI( REDACTARE ACTE, DEPUNERE SI RIDICARE DOSARE)
  • SERVICII DE OBRINERE PATENT, MARCI ETC
  • SERVICII DE INTOCMIRE DOCUMENTATIE INMATRICULARI AUTO
  • INTOCMIRE DOCUMENTATIE, DEPUNERE SI RIDICARE PERMISE DE MUNCA PENTRU CETATENI STRAINI

Galerie foto