Auditor energetic Fagaras

Certificat energetic Brasov

Auditor energetic Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Fagaras: Certificat energetic Brasov.

Audituri energetice

audituri-energetice
 
Sunt auditor energetic autorizat, atat pentru constructii, cat si pentru instalatii (gradul I). Eliberez audituri energetice atat in Brasov, cat si in zonele limitrofe. Portofoliul bogat, de peste 200 de clienti (din Brasov, Codlea, Fagaras si alte orase) este dovada profesionalismului si a experientei in domeniul auditelor energetice.

 

 

Certificat Energetic Brasov

1_400

Numele meu este Mihaela Popa si sunt auditor energetic autorizat gradul I pentru constructii si instalatii. Vin in ajutorul clientilor cu servicii de audit si certificat energetic, realizate in timp util si la un pret convenabil, atat in Brasov, cat si in zonele limitrofe

Certificatul energetic este obligatoriu atat pentru a vinde un imobil, cat si la inchirierea unui apartament sau a unei case. In lipsa unui astfel de document, exista riscul ca tranzactiile imobiliare sa fie anulate, obligativitatea certificatului energetic fiind stabilita de legea 159/2013. Certificatul de performanta energetica este necesar atat pentru cladirile care se vand/se inchiriaza, cat si pentru cladirile in constructie sau in curs de renovare majora.

Localitatile in care realizez audituri si certificate energetice: Brasov, Sacele, Fagaras, Feldioara, Sanpetru, Rupea, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Zarnesti.

CERTIFICAT ENERGETIC LA CEL MAI MIC PRET, IN 24 DE ORE

Obtinere certificat

Pentru a obtine un astfel de document, trebuie sa contactati un auditor energetic autorizat si sa furnizati acestuia planuri ale imobilului, fisa de cadastru si informatii legate de imobil (istoricul acestuia). Auditorul energetic va folosi si planul general de incadrare a imobilului si planurile de arhitectura si al instalatiilor.

In functie de suprafata imobilului si de complexitatea acestuia, eliberarea certificatului energetic poate dura intre 24 de ore si cateva zile de la data furnizarii documentelor necesare. Preturile practicate sunt competitive iar serviciile sunt executate cu profesionalism. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati.

Valabilitate certificat

Certificatul energetic este valabil timp de 10 ani de la data emiterii. Daca se fac modificari/renovari ale imobilului care afecteaza performanta energetica, atunci documentul trebuie realizat din nou.

 

Echipamente termice

panouri-solare

 
Prin partenerii Kronstadt Energii Regenerabile si Kronstadt Instalatii Service, va oferim servicii complete in domeniul echipamentelor termice de ultima generatie: ofertare, montare si service echipamente termice (centrale termice, panouri solare, pompe de caldura, radiatoare).

Galerie foto