Auditor energetic Rasnov

Audit Energetic Rasnov

Auditor energetic Rasnov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Rasnov: Audit Energetic Rasnov.

Certificate energetice, atat in Brasov, cat si in alte zone ale judetului Brasov (Rasnov, Codlea, Zarnesti, Bran, Fagaras, etc.) sau in alte localitati din tara. Portofoliul larg de clienti sunt dovada profesionalismului, experientei si a preturilor rezonabile practicate.

Despre certificatul energetic

Certificatul energetic este un document care evidentiaza eficienta energetica a imobilului. Datele de consum ale imobilului sunt calculate de auditorul energetic si, in functie de rezultat, acesta aloca apartamentul/cladirea intr-o clasa de consum (de la A, cea mai eficienta, la G, corespunzatoare pierderilor energetice mari).

Conform Legii 159/2013, certificatul energetic este obligatoriu pentru tranzactiile imobiliare. Potentialii cumparatori sau chiriasi trebuie sa primeasca o copie a certificatului energetic, putand astfel sa estimeze costurile asociate cu incalzirea imobilului.

Certificatul energetic poate fi eliberat si fara o tranzactie imobiliara. Pe baza acestui document, puteti identifica optiuni pentru imbunatatirea consumului energetic si diminuarea pierderilor energetice. Certificatul energetic are o valabilitate de 10 ani (in cazul in care nu se fac modificari imobilului care pot duce la schimbari de consum energetic), deci poate fi folosit intr-o tranzactie imobiliara ulterioara.

Obtinerea certificatului energetic

Pentru a obtine un certificat energetic, primul pas este sa ma contactati (telefon: 0745186649 sau e-mail: contact@mp-certificat-energetic.ro). Voi avea nevoie de planurile si istoricul imobilului. Este necesara si programarea unei vizite la imobil pentru a obtine date despre acesta.

Eliberarea certificatului energetic dureaza minim 24 de ore (cu exceptia urgentelor), iar pretul variaza in functie de suprafata imobilului si complexitatea acestuia. In cazul in care numarul de certificate energetice este mai mare (aveti mai multe imobile sau recomandati alte persoane), preturile pot fi negociate.