Traducator Brasov

DELTA® TRADUCERI

Traducator Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Traducator Brasov: DELTA® TRADUCERI.

  DELTA® TRADUCERI, birou de traduceri autorizate din Brasov, ofera traduceri autorizate si legalizate din principalele limbi de circulatie internationala pentru clienti din Brasov, dar si din intreaga tara, subtitrare, corectura, apostilare si supralegalizare. Echipa noastra este formata din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care au realizat cu succes o multitudine de proiecte de traducere pentru clienti din Romania si din strainatate, la standardele ridicate impuse de concurenta acerba de pe piata. In acelasi timp, oferim cele mai bune preturi de pe piata pentru serviciile noastre, avand ca obiectiv extinderea portofoliului de clienti.

Salvează

Servicii

   DELTA® TRADUCERI ofera servicii de traduceri autorizate si legalizate in Brasov, Sibiu, Bucuresti si in intreaga tara din/in majoritatea limbilor de circulatie internationala:

  • engleza, greaca, latina, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, turca, olandeza, rusa, sarba, ceha, polona, slovaca, slovena, bulgara, croata, ucraineana, estona, ebraica, araba,  chineza, japoneza, coreeana, catalana, suedeza, norvegiana, finlandeza, daneza, albaneza, portugheza

Salvează

Oferte speciale

Clientilor fideli DELTA® TRADUCERI le ofera reduceri de la pretul de lista. Suportam transportul pentru comenzi de traducere (exclusiv) care depasesc 150 lei. Ne ocupam de legalizarea documentelor fara a percepe comision. Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor!

Galerie foto